Naujienos

May 16, 2024

2024 m. Pasaulio pokerio serijos (WSOP) renginiai, kuriuos būtina stebėti

Justinas Valiulis
WriterJustinas ValiulisWriter

Gyvybingam Las Vegaso miestui ruošiantis didingam spektakliui – Pasaulio pokerio serijai (WSOP), tūkstančiai pokerio entuziastų iš viso pasaulio žymi savo kalendorius, žadančias būti įkvepiančią turnyrų seriją. 2024 m. WSOP laukia stulbinančios 99 auksinės apyrankės, o tai bus proto, strategijos ir grynų pokerio įgūdžių mūšio laukas. Tačiau, kai renginių tiek daug, kaip pasirinkti, kuriuos turnyrus sekti? Nebijokite, nes „The Sports Geek“ sukūrė įspūdingiausių įvykių, kuriuos gali pasiūlyti 2024 m. WSOP, sąrašą.

2024 m. Pasaulio pokerio serijos (WSOP) renginiai, kuriuos būtina stebėti

Pagrindiniai patiekalai:

  • 10 000 USD pagrindinis turnyras išlieka WSOP karūnos brangakmeniu, pritraukiančiu tūkstančius žaidėjų ir siūlančiu milijoninį prizą.
  • 250 000 USD „Super High Roller No-Limit Hold'em“ turnyras yra aukštų statymų pokerio viršūnė, pasižyminti nedideliu laukeliu ir astronominėmis įpirkomis.
  • WSOP $25,000 Heads-Up No-Limit Hold'em čempionatas siūlo intensyvias, greitas varžybas stulpelių formatu.
  • 50 000 USD vertės pokerio žaidėjų čempionatas išbando žaidėjų universalumą devyniuose skirtinguose pokerio žaidimuose, todėl tai yra unikalus ir prestižinis laimėti renginys.

2024 m. WSOP pristato šešis naujus turnyrus, įskaitant 10 000 USD „Big O Championship“ ir 5 000 USD „Seniors High Roller“, praplečiančius varžybų įvairovę. Tačiau kai kurie renginiai išsiskiria savo prestižu, priziniais fondais ir didžiuliu jauduliu, kurį jie kelia tiek žaidėjams, tiek žiūrovams.

Pagrindinis turnyras: $10,000 No-Limit Hold'em

Pagrindinis WSOP turnyras yra pokerio meistriškumo sinonimas. Nuo 1970-ųjų jis buvo laikomas neoficialiu pasaulio pokerio čempionatu, kurio nugalėtojo vardas įsirėžė į istoriją. 2023 m. šiame renginyje rekordinis skaičius 10 043 žaidėjų kovojo dėl didžiausio 12,1 mln. USD prizo, kurį laimėjo Danielis Weinmanas. Bendras prizinis fondas išaugo iki stulbinančių 93 399 900 USD, todėl 2024 m.

Super High Roller: $250,000 No-Limit Hold'em

Tiems, kurie mėgsta didelių statymų dramą, 250 000 USD „Super High Roller“ turnyras yra reginys, kurio negalima praleisti. Vien tik startinis mokestis užtikrina, kad tik pokerio pasaulio crème de la crème, įskaitant tokias legendas kaip Philas Ivey ir Danielis Negreanu, varžysis, todėl kiekviena ranka yra jaudinantis laikrodis. Nepaisant mažesnio lauko, konkurencija yra nuožmi – Chrisas Breweris laimėjo 2023 m. renginį ir apyrankę kartu su $5 293 556.

Gryniausia forma: $25 000 Heads-Up No-Limit Hold'em čempionatas

„Heads-up“ pokeris išsklaido žaidimo esmę: psichologinę kovą tarp dviejų žaidėjų. WSOP $25,000 Heads-Up No-Limit Hold'em čempionatas, apribotas iki 64 dalyvių, yra individualių įgūdžių ir strategijos įrodymas. Dėl greito, eliminavimo stiliaus formato tai yra vienas įdomiausių renginių gerbėjams, o 2023 m. čempionate bus įsimintinos rungtynės ir didžiausias daugiau nei pusės milijono dolerių prizas.

Galutinis testas: 50 000 USD vertės pokerio žaidėjų čempionatas

50 000 USD vertės pokerio žaidėjų čempionatas – tai alinantis žaidėjo universalumo išbandymas, per devynis skirtingus pokerio variantus. Tai ne tik tobulėjimas viename žaidime, bet ir kelių formų įvaldymas, todėl tai yra tikras pokerio meistriškumo rodiklis. Briano Rasto pergalė 2023 m., trečioji jo šiame renginyje, buvo mišrių žaidimų strategijos meistriškumo klasė, uždirbusi 1 324 747 USD.

Tiems, kurie įkvėpė išbandyti savo jėgas pokeryje, nereikia keliauti į Vegasą. Internetinės platformos, tokios kaip Bovada, siūlo daugybę turnyrų visiems lygiams, taip pat patrauklių premijų naujiems žaidėjams. Nesvarbu, ar esate patyręs profesionalas, ar atsitiktinis entuziastas, 2024 m. WSOP žada nepakartojamą jaudulį ir galimybę pamatyti besikuriančią pokerio istoriją.

About the author
Justinas Valiulis
Justinas Valiulis
About

Justinas Valiulis - Lietuvos žvaigždė internetinių kazino žaidimų lokalizavimo srityje, kuri sujungia glaudų supratimą apie lietuvių kultūrą su savo platu žaidimų žiniomis. Šis unikalus derinys užtikrina, kad kiekvienas jos lokalizuotas žaidimas jaučiasi būtent lietuviškas.

Send email
More posts by Justinas Valiulis
undefined is not available in your country. Please try:
Pokerio aukštų statymų šachmatų rungtynės: Ausmus prieš Mohamedą
2024-06-06

Pokerio aukštų statymų šachmatų rungtynės: Ausmus prieš Mohamedą

Naujienos