Naujienos

August 25, 2021

2021 m. WSOP internetinis renginių tvarkaraštis iš „GGPoker“

Justinas Valiulis
WriterJustinas ValiulisWriter

Kasmetinis Pasaulio pokerio serijos (WSOP) turnyras vyks nuo 2021 m. Rugpjūčio 1 d. Iki rugsėjo 12 d. Žinomoje internetinio pokerio platformoje „GGPoker“. Veiksmų kupinas tvarkaraštis siūlo 33 auksinių apyrankių renginius ir daugybę galimybių mėgėjams ir patyrusiems žaidėjams laimėti.

2021 m. WSOP internetinis renginių tvarkaraštis iš „GGPoker“

Didelė didelio turnyro pradžia

„Return No-Limit Hold'em“ renginys atidaro WSOP turnyrą. Tikimasi, kad „Texas Hold'em“ žaidimai, vykstantys per dvi dienas, pritrauks didelį dalyvavimą ne tik dėl nemažo 1 mln. USD prizinio fondo, bet ir dėl prieinamo 50 USD įpirkos.

WSOP internetinės serijos akcentai

Antrasis didelis įvykis varžybose yra „Caesars Cares“ labdaros renginys, parodantis WSOP teikiamą svarbą bendruomenei. Čia dalis 1 111 USD įpirkimo yra skirta labdaros organizacijai „Nevada COVID-19 Relief Fund“.

Žaidėjai gaus galimybę laimėti įspūdingą prizą „Millionaire Maker“. Įpirkimas už 1500 USD yra nemaža suma. Tačiau jo prizų fondas yra didžiulis - 5 milijonai dolerių. 2 dienų „Super Millions High Roller No-Limit Hold'em“ taip pat siūlo 5 milijonų dolerių garantuotą prizinį fondą, kurio įpirkos suma yra 10 000 USD. „Super High Roller Championship No-Limit Hold'em“ turi didžiausią įpirką-25 000 USD. Ji taip pat turi garantuotą 5 milijonų dolerių prizinį fondą.

Ieškantys įperkamesnio įpirkimo gali apsvarstyti „FLIP & GO No-Limit Hold'em“ renginį. Įpirkos kaina yra 200 USD, o garantuotas prizinis fondas yra 1 mln. Tuo tarpu „WSOP Bounty Double Millions“ įpirkos kaina yra panaši-210 USD, o dvigubas garantuotas prizinis fondas-2 mln.

Dideli pinigai ir dar daugiau

Kaip ir kiti internetinio pokerio turnyrai, „WSOP Online“ turi grandiozinį pagrindinį turnyrą. Su 5 000 USD įpirkimu jis prasideda 2021 m. Rugpjūčio 29 d. Ir siūlo didžiulę 20 milijonų JAV dolerių garantiją.

2020 m. Rugsėjo mėn. „WSOP Online“ pagrindinis turnyras užfiksavo didžiausią prizų fondo Gineso pasaulio rekordą - buvo išmokėta daugiau nei 27,5 mln. Numatoma, ar 2021 m. Įvykis sumuš šį rekordą.

Nugalėtojas ne tik gauna didžiulį prizą, bet ir yra įtrauktas į „GGPoker“ elitinių komandų čempionų sąrašą. Į šią išskirtinę grupę įeina švedų žaidėjas Niklas Astedtas, per savo internetinio pokerio karjerą laimėjęs daugiau nei 34 mln.

Yra keletas kitų privilegijų, kurios laukia pagrindinio turnyro nugalėtojo. Be apdovanojimo pasirinktiniu „GGPoker“ pseudoportretu ir „GGPlatinum FishBuffet“ statusu, čempionui taip pat bus įteiktas 50 000 USD turnyro dalyvio paketas. Unikalus „GGPoker“ filialo kodas yra dar vienas prizas, kuris bus įteiktas laimėtojui.

Apie „GGPoker“

Pradėta 2017 m., „GGPoker“ turi Meno salos lošimų priežiūros komisijos licenciją. Naudodamas naujos kartos programinę įrangą, optimizuotą žaidimams staliniuose kompiuteriuose, mobiliuosiuose įrenginiuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, „GGPoker“ suteikia žaidėjams galimybę žaisti internete „Texas Hold'em“ ir kitus pokerio žaidimus namuose ar kelyje.

Kai kurie pasaulio pokerio šviestuvai yra svetainės „GGTeam“ dalis. Tarp jų yra Danielis Negreanu, Danas Bilzerianas, Fiodoras Holzas ir Bertrandas „ElkY“ Grospellier.

About the author
Justinas Valiulis
Justinas Valiulis
About

Justinas Valiulis - Lietuvos žvaigždė internetinių kazino žaidimų lokalizavimo srityje, kuri sujungia glaudų supratimą apie lietuvių kultūrą su savo platu žaidimų žiniomis. Šis unikalus derinys užtikrina, kad kiekvienas jos lokalizuotas žaidimas jaučiasi būtent lietuviškas.

Send email
More posts by Justinas Valiulis
undefined is not available in your country. Please try:
Nenugalimas Texas Hold'em kilimas: pasaulinis reiškinys
2024-04-09

Nenugalimas Texas Hold'em kilimas: pasaulinis reiškinys

Naujienos